Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZDRADA wybaczacie?
07.07.2008, 10:43:00
ZDRADA wybaczacie?
Witam!

Dział w trybie uśpionym to coś wymyśliłem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co uważacie za zdradę? jesteście w stanie wybaczyć partnerowi zdradę? Zdarzył się Wam skok w bok ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07.07.2008, 14:08:04
RE: ZDRADA wybaczacie?
czy takiego tematu kiedys nie było ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.07.2008, 14:25:50
wyszukiwarka nie działa! jestem czysty!

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
10.07.2008, 22:31:54
hmmm...zdrada pojęcie wzgledne. Doszłam ostatnio do wniosku, że mogłabym wybaczyć gdyby to było pod wpływem alkocholu, nie świadoma czynność ok, zdarza się, ale warunek jest jeden ja mam o tym nie wiedziec, nadmierna szczerość szkodzi...niestety zdązyłam sie o tym prekonac. Nigdy, ale to nigdy nie wybaczę zdrady na trzeźwo w pełnej świadomości....po za tym jestem tolerancyjna...chyba czasem az za bardzo ;/

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.07.2008, 16:57:52
Zdrada - tylko swiadomie i w pelni dobrowolny odchyl partnera, a czy sama doswiadczylam? NIE z jasnych i wiadomych powodow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
24.07.2008, 16:17:28
Zależy od okoliczności.
Do zdrady trzeba dwojga...

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
02.08.2008, 09:34:15
A moze nawet nie dwojga, bo taki pan albo pani zrobi sobie skok w bok na jakiejś imprezie i jego/jej partner wcale nie będzie w tym nic złego widział a po drugie obędzie się bez jakiejś emocjonalności. Za zdradę może być odpowiedizalna tylko jedna osoba. Z resztą tutaj nawet niekoniecznie musi chodzić o seks.

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.08.2008, 13:31:52
wg mnie jak ktoś zdradzi to tyle i koniec. i nie ma że alkhol lub inne wymówki.

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
11.09.2008, 16:27:55
ja jestem w stanie wybaczyć. Bo czymże byłaby w takim razie miłość? uczuciem od do ? ja nie umiem tak powiedzieć.
co do wymówek jestem w stanie zrozumieć bo życie bywa różne. Czasem to samo mogłoby przydażyć się mi. i co wtedy?

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
10.10.2008, 20:27:34
Cytat:ja jestem w stanie wybaczyć. Bo czymże byłaby w takim razie miłość? uczuciem od do ? ja nie umiem tak powiedzieć.
co do wymówek jestem w stanie zrozumieć bo życie bywa różne. Czasem to samo mogłoby przydażyć się mi. i co wtedy? [quote]

a jeśli ta osoba której wybaczysz widząc że nic się nie stało zrobi t ponownie?

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
10.10.2008, 22:04:05
hmm jak sie tak zastanowic czlowiek jest taki ze jak raz dopuscił sie jakiegos czynu to istnieje duze prawdopodobienstwo (jest to wrecz pewne) ze nastepnym razem tez sie nie powstrzyma - w tym wypadku taka sytuacja za pierwszym razem jest jednoznaczna, za dobrze znam ludzi

11.10.2008, 22:02:41
Wydaje mi się że taki "skok w bok" zostawia głęboki ślad w małżeństwie. Jest to taka nigdy nie zatarta rysa, mimo że ten występek był wybaczony przez partnera/ę. W takiej sytuacji nawet małe nieporozumienie może być iskrą do powrotu do wymówek, żalu, pretensji. Sadzę że dla dobra obojgu, lepiej jest nie mówić o tym co się stało. To już niczego nie zmienia, i lepiej w swoim sercu powiedzieć, nie byłem w porządku wobec niej , niego. W sercu pozostaje niesmak, zdradziłeś mnie, dlaczego?.Pozostaje pytanie, czy to ostatni raz ?
12.10.2008, 11:03:05
Powiedzmy to jasno: zdradzają i mężczyźni i kobiety. A po takim fakcie zawsze będzie coś nie tak w zwiazku dwojga ludzi - zero zaufania do tej soby która zdradziła.

12.10.2008, 17:04:01
Swego czasu ktoś zadał mi podchwytliwe pytanie : Kto częściej zdradza, kobiety czy mężczyźni. Odpowiedz nie jest chyba trudna.
12.10.2008, 18:58:08
moim zdaniem nie ma co rozgraniczac kto i czy bardziej czy mniej tylko rozmawiac o samym fakcie zdrady i jej konsekwencjach

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy